NorsePaw Studio

Om meg

 

Jeg er fra en liten by på vestlandet. Jeg har vært "furry" siden ca 2003 da jeg fant klipp på youtube med folk kledd ut som dyr og danset. Da vart jeg veldig fort nysgjerrig på dette. Frafør viste jeg om cosplay via manga.

Jeg fant en del informasjon, og fant ut at meste parten av furriene var kunstnere, musikere og kostyme designere. Og jeg som tegnet alt mulig hadde jo karakterer/figurer som var ”anthro”(altså dyr med menneskelige egenskaper). Dette falt jeg fullstendig for og drømte at jeg en dag skulle ha min egen fursuit. Men jeg lærte fort at furry convention hadde ett dårlig rykte på seg om at folk hadde sex med hverandre og på dyr. Men det viste seg å være feil.

Jeg har til og med lest på som jeg trur var på tv2nyhets-websiden at de hadde en artikkel om en som hadde hat sex med ett dyr og i artikkelen sto det ”furry”. Åh som det irriterte meg når eg las det. Jeg regnet med at folk ikke viste hva de snakket om eller kallet det og bare bruker ett ord de har hørt og tenkte at det var det samme.  

 

Furry gjengen

Her er mine furry karakterer som er hovudsaklig maskoter for min personlighet

Sivi Bunny


Navn: Sivi Bunny

Alder: 20 år

Rase: Vedder og gaupe(litt ulv fra fars siden)

 

Er mer alvorlige enn Mio og gjør henne til en sjef i gjengen. Hun ser ut som en vanlig anthro vedder kanin, MEN faren er faktisk halvt kanin/ulv og moren Gaupe(som har litt skogs katt på morssiden).

En kan merke at hun har rovdyr i seg når hun blir sint(da kommer klørne fram). Hun liker ikke alle påfunna til Mio eller hvordan Suzu skal rydde alt. En gang når Siv og Mio skulle på jakt etter skogs troll fant de bare små lommelykter og ikke de store lyktene som de hadde pakket, og alle vet at små lommelykter ikke vil hjelpe så mye å jage vekk eller forsteine dem. En lapp ved lommelyktene stod det; ”Dere trenger ikke så store lykter når dere skal på tur. Suzu :3 ”

Mio

 

 

 Navn: Momoka Mio  

  Betyr på Japansk: Hundre blomster(Momoka). Vakker Kirsebær blomst(Mio)

  Alder: Ca 18-20 år

 Rase: Akita-Husky blanding

 

Hun er en godtesjuk hund som tåler sjokolade(noe hun er glad for). Favorittene hennes er japansk pocky (spesielt jordbær) og stratos. Hun er hyper og liker å irritere folk og drive med rampestreker. Hun virker ikke smart men hun har sine lyse ideer.

Suzu

 

Navn: Moriko Suzu

Betyr på japansk: (mori) "skog" and 子 (ko) "barn",  (Suzu)  Bjelle

Alder: 18 år

Rase: Rev/Hjort hybrid

 

Hun er forsiktig og blir lett redd.